Lær alt det vigtigste om efterårsferien med de her fire punkter

Lær alt det vigtigste om efterårsferien med de her fire punkter

1. Efterårsferien er en tid med familiesammenkomster, sammenkomster og fester.

2. Efterårsferien kommer fra forskellige traditioner alt efter hvilket land du er i.

3. Efterårsferien kaldes også "høstfester."

4. Thanksgiving fejres den fjerde torsdag i november i USA, Canada og nogle andre lande i Nordamerika, men ikke dem alle.

Hvad er Halloween?

Halloween er en højtid, der er blevet fejret i mere end 2.000 år. Det opstod med den gamle keltiske festival Samhain, hvor folk tændte bål og bar kostumer for at afværge spøgelser.

I moderne tid er det blevet en dag for børn at klæde sig ud i skræmmende kostumer og samle slik fra huse i deres nabolag.

Hvad er traditionerne i de forskellige lande?

I USA er der mange traditioner forbundet med efterårsferien. En tradition er at have en konkurrence om udskæring af græskar. En anden tradition er at have en kalkunmiddag på Thanksgiving Day. Det er også almindeligt, at folk klæder sig ud i kostumer og går dør-til-dør og beder om slik eller andre godbidder.

I Kina er der også mange traditioner forbundet med efterårsferien. En af dem er også at have en græskarudskæringskonkurrence, men i stedet for at skære græskar udskærer de vandmeloner! En anden tradition er, at folk på Halloween-aftenen går ud om natten og flyver med drager eller spiller spil med venner og familiemedlemmer.

Har det at fejre Halloween nogen religiøs betydning?

Halloween er ikke en religiøs højtid. Det er en sekulær fejring af høsten og slutningen af sommeren.

Det fejres generelt den 31. oktober, natten før allehelgensdag (1. november).

Oprindelsen af Halloween er usikker. Nogle hævder, at det har keltiske rødder, mens andre siger, at det var en gammel romersk festival. Det kan have været påvirket af andre festivaler som Samhain og All Souls' Day, som også er baseret på keltiske rødder, men er gået før Halloween i århundreder.

Hvad er de 4 punkter ved efterårsferien?

1. Halloween:

Dagen efter Halloween er allehelgensdag eller allehelgensdag. Det er en kristen højtid, der mindes alle helgener og martyrer. Folk fejrer ved at klæde sig ud i kostumer, trick-or-treat, skære græskar og spise masser af slik.

2. Thanksgiving:

Thanksgiving er en amerikansk højtid, der fejres den fjerde torsdag i november, som traditionelt er den sidste torsdag i november. Det fejrer høsttiden og en tid til at takke for det, vi har fået.

3) Jul:

Juleaften eller Sankt Nikolaisaften (også kaldet gammel jul) holdes den 24. – 25. december i vestlig kristendom, østlig kristendom, orientalsk ortodoksi og romersk-katolicisme samt andre trosretninger af kristendommen rundt om i verden hvert år i henhold til deres respektive kalendere.

4) Nytårsaften:

Nytårsaften (også kaldet blot nytår eller nytår) er en aftenfest den 31. december

Hvad er en populær mad, der spises i efterårsferien?

Den mest populære mad, der spises i efterårsferien, er græskartærte.

Den mest populære mad, der spises i efterårsferien, er græskartærte. Græskartærte er en traditionel dessert, der kan spises hele året rundt, men den er især populær i efterårsferien.

Hvad er din yndlings efterårsferietradition?

Efterårsferien er en tid til at tilbringe med familie og venner, til at reflektere over det forgangne år og til at se frem til det næste.

Der er mange forskellige traditioner, som folk fejrer i efterårssæsonen. Nogle af mine yndlings efterårsferietraditioner er:

-Udsmykning af huset til Halloween med uhyggelige dekorationer som edderkopper og skeletter.

– At se bladene skifte farve fra grøn til gul, orange og rød.

– Udskæring af græskar til Halloween eller Thanksgiving middag.

-Hænge julelys uden for dit hjem eller sætte et juletræ op i dit hjem.

Hvor mange dage er efterårsferien?

Efterårsferien er en tid på året, hvor mange holder fri fra arbejdet for at nyde sæsonen.

I USA er der for eksempel fire store højtider om efteråret: Thanksgiving, Columbus Day, Halloween og Veterans Day.

Det Forenede Kongerige har også fire store helligdage i efteråret: Guy Fawkes Night (eller Bonfire Night), Remembrance Day (også kendt som Armistice Day), Diwali og Boxing Day.

Hvem fejrer efterårsferien?

Efterårsferien fejres på forskellige måder over hele verden.

I Vesteuropa fejres efterårsferien med en række forskellige traditioner. For eksempel er der Halloween i Irland og Skotland, Bonfire Night i Storbritannien og Guy Fawkes Night i England. I nogle østeuropæiske lande som Polen og Tjekkiet fejrer folk Allehelgensdag den 1. november. Den mest populære helligdag for mange østeuropæere er St. Nicolas Day den 6. december, som ligner juleaften for kristne.

I Nordamerika fejres efterårsferien med Thanksgiving Day den 22. november, som markerer begyndelsen på vinterfester for kristne, der fejrer jul den 25. december. For jøder og muslimer falder Yom Kippur (forsoningsdagen) den 23. oktober, mens Eid al-Adha (offerfesten) falder henholdsvis den 12. september, hvilket markerer afslutningen på Ramadan-fasteperioden for begge religioner.

Hvilke lande fejrer Thanksgiving?

Thanksgiving er en traditionel amerikansk højtid. Det fejres den fjerde torsdag i november.

Traditionen med Thanksgiving startede i 1621. Pilgrimmene fejrede deres høst og takkede Gud for deres velsignelser.

I Canada kaldes det Thanksgiving Day, og det fejres den anden mandag i oktober.

I Mexico er denne dag kendt som Dia de Accion de Gracias, og den fejres den fjerde torsdag i november.

I Brasilien er denne dag kendt som Dia do Abacaxi (Ananas Dag), og den fejres den tredje søndag i februar.